Le fa'amoemoega maketi o laulau gaugau palasitika

O se laulau gaugau palasitika o se laulau e mafai ona gaugau ma e masani ona lagolagoina e se fa'avaa u'amea.O le laulau gaugau palasitika e iai le lelei o le malamalama, umi, faigofie ona mama, e le faigofie ona ele, ma isi, talafeagai mo fafo, aiga, faletalimalo, konafesi, faʻaaliga ma isi taimi.

O le a le fa'amoemoega maketi o laulau gaugau palasitika?E tusa ai ma se lipoti, o le tele o maketi o le lalolagi gaugau laulau alamanuia e oʻo atu i le $3 piliona i le 2020 ma ua faamoemoe e tuputupu ae i se fua faatatau o le tuputupu ae faaletausaga tuufaatasi o le 6.5% mai le 2021 i le 2028, e oo atu i le $4.6 piliona i le 2028. O avetaavale autu e aofia ai:

O le faʻateleina o le taulaga ma le faitau aofaʻi o tagata ua mafua ai le faʻateleina o le manaʻoga mo avanoa fale, faʻateleina le manaʻoga mo le faʻasaoina o avanoa ma meafale tele.
O le mamanu fou ma meafaitino o le laulau gaugau e faʻaleleia ai lona matagofie ma le tumau, e tosina mai ai le fiafia ma le fiafia o tagata faʻatau.
O le faʻamaʻi COVID-19 ua faʻatupuina ai le agaʻi atu i fesoʻotaʻiga telefoni ma aʻoaʻoga i luga ole laiga, faʻateleina le manaʻoga mo kesi feaveaʻi ma fetuutuunai.
O laulau gaugau o loʻo faʻaaogaina lautele i pisinisi faʻapisinisi, e pei o le fafagaina, faletalimalo, aʻoaʻoga, tausiga faʻafomaʻi, ma isi, ma faʻatasi ai ma le toe faʻaleleia ma le atinaʻeina o nei pisinisi, o le a faʻalauteleina le maketi o laulau gaugau.
I totonu o le maketi o le lalolagi, o Amerika i Matu o le pito sili lea ona faʻaaogaina, e tusa ma le 35% o le maketi, e mafua ona o le maualuga o tupe maua, suiga o olaga ma manaʻoga mo oloa fou i le itulagi.O le itulagi o Asia Pacific o le itulagi sili ona vave tuputupu ae ma ua faamoemoe e tupu i le CAGR o le 8.2% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga, e mafua ona o le faʻatupulaia o le faitau aofaʻi o le itulagi, faʻasologa o taulaga ma manaʻoga mo meaafale faʻasaoina avanoa.

I le maketi a Saina, o laulau gaugau palasitika e iai foi se avanoa tele mo le atinaʻe.E tusa ai ma se mataupu 3, o le maketi sapalai o laulau gaugau atamai (e aofia ai laulau gaugau palasitika) i Saina i le 2021 e 449,800 iunite, ma e faamoemoe e oo atu i le 756,800 iunite i le 2025, faatasi ai ma le fua faatatau o le tuputupu ae faaletausaga tuufaatasi o le 11%.O avetaavale autu e aofia ai:

O le tamaoaiga o Saina o loʻo faʻatumauina ma faʻamautu le atinaʻe, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o tupe maua a tagata ma lo latou gafatia ma le naunau e faʻatau.
O pisinisi meafale a Saina o loʻo faʻaauau pea ona faʻafouina ma faʻaleleia, faʻalauiloa atili oloa e fetaui ma manaʻoga ma mea e fiafia i ai tagata faʻatau, faʻaleleia atili le lelei o oloa ma le tau faʻaopoopo.
Ua fa'alauiloa mai e le malo o Saina se fa'asologa o faiga fa'avae ma faiga e fa'alauiloa ai le atina'eina o meaafale, e pei o le fa'amalosia o le fa'aogaina o mea lanu meamata, lagolago i le fausiaina o le laina atamai fale gaosi oloa, ma le fa'alauteleina o manaoga i totonu o le atunu'u.
I le aotelega, laulau gaugau palasitika e avea o se meaafale aoga ma matagofie, i le lalolagi ma Saina maketi o loʻo i ai avanoa lautele mo le atinaʻe, e tatau ona gauai atu i ai ma tupe teu.


Taimi meli: Iuni-20-2023